Ячмінь

  • fb
  • youtube

Овертюр

(OVERTYUR)

Додати в обране
    Група стиглості: Середньостиглий
  • Зона вирощування : Полісся, Лісостеп
  • Країна походження : Великобританія
  • Норма висіву : 3,0-4,5 млн/га
  • Тип колосу : дворядний
  • Напрямок використання : пивоварний

  • Сорт популярний у шотландських виробників віскі

Якісні характеристики:

    - індекс якості солоду: USJ — 7,3
    - вміст білку — 10%
    - крупність — 86–95%
    - екстрактивність — 84

Агрономічні характеристики:

  • - Висока маса 1000 насінин
    - Здатність до кущення – висока
    - Середня висота рослин – 70см
    - Пластичний до технологій вирощування

Оцінка за шкалою від 1 до 9 балів:

Толерантність до хвороб

Стійкість до іржі
7
Толерантність до ринхоспоріозу
8
Стійкість до борошнистої роси
8
Стійкість до фузаріозу колоса
8
Ламкість колоса
8

Результати урожайності в Україні

Урожайність перерахована на стандартну вологість 14%